April 23, 2017

January 17, 2017

November 8, 2016

Please reload

Seneste blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Den søde ventetid

April 23, 2017

Kalenderen siger forår men vejret minder mest om efterår!

 

Og for os der godt kan lide at køre på 2 hjul, kan vejr som dette være en udfordring, ikke midst fordi man skal bruge tid på rengøring af maskinen efter en køretur. Med en Motorman er det dog hurtigt overset, da der ikke er bevægelige dele der skal smøres eller renses, så uanset årstiden, så er det altid den rette årstid for Motorman (også uden varme i håndtaget)

 

 

Motorman i pressen

 

Selvom Motorman er repræsenteret i et yderst begrænset antal i DK, så har pressen været ude efter den, der er således bragt artikler i Bilmagasinet har testet den, og vist den frem, både i eget blad og i Børsen. Begge steder fremhæves en masse positive egenskaber, og så den med prisen, så lad os lige addressere den.

 

En Motorman koster omkring 45.000 og jeg tror, at de fleste er enige med os i, at det er mange penge, men er det dyrt? Vi synes det ikke!

Prisen dækker over en række åbenlyst unikke egenskaber:

 

Motorman er håndbygget. Derfor er den nem at vedligeholde, for når den er samlet af mennesker, så kan den også nemt adskilles af mennesker, det er noget mere besværligt at arbejde med en maskine der er formstøbt i et stykke plastic på et samlebånd.

 

Motorman er produceret i Europa. Derfor er alle komponenter testet og godkendt af den højest mulige instans, og intet er sneget ind gennem bagdøren fra Kina, bremserne er korrekt dimensioneret, og alle dele passer perfekt sammen i ydelse og design.

 

Motorman er miljøvenlig. Det kan diskuteres om udvindingen af elektricitet og produktionen af batterier er specielt miljøvenlig, men det er en objektiv sandhed, at elektriske køretøjer nedsætter luft- og støjforureningen i byerne.

 

Motorman er et designvidunder. Smag kan jo heldigvis ikke diskuteres, og alles mening er lige valid, men her er vi ikke i tvivl om, at designet er smukt, unikt og helt igennem genialt, og uanset hvordan man vender og drejer den ting, så koster veludført arbejde mere end serieproduktioner.

 

Motorman er unik. Fordi Motorman bliver håndbygget, og fordi man ikek går på kompromis, så ligger produktionen af Motorman på omkring 200 stk. pr. år. Derfor vil den altid være et specielt syn i gadebilledet, og derfor kan du anskaffe dig et køretøj, der er specielt og trækker nysgerrige blikke. Det er selvfølgelig mere hensigtsmæssigt for en ejendomsmægler end for en bankrøver. Så lad os antage, at der er flest af førstnævnte på mailinglisten.

 

Så kan det godt være at mange siger.. Ja ja, så er den ikke dyr, men jeg har altså ikek lige 45.000 at bruge på et transportmiddel, som godt nok er ultra billig i drift (ca. 6 øre pr. km), ser helt fantastisk lækker ud, og fører mig frem med den ultimative køreglæde i byen, så hvad gør jeg så?

 

Svaret er lige så enkelt som spørgsmålet. Du får den finansieret, lige som du ville gøre med en bil elelr en motorcykel. Her behøver du bare ikke 20% i udbetaling.

 

Motorman Danmark har en aftale med Santander Consumer bank, som finansierer et hvert køb med 100% eksempelvis koster det kun kr. 1.242,50 pr. måned i 40 måneder (rentefrit uden udbetaling) at få en Motorman leveret indregistreret i dit navn og med fuld tank.

Trykker du på Santander logoet herunder, kan du selv beregne de forskellige former for finansiering med den løbetid der passer dig bedst.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square