April 23, 2017

January 17, 2017

November 8, 2016

Please reload

Seneste blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Kan du dufte foråret?

March 1, 2017

Datoen siger 1. marts, og så er det vist helt officielt, at foråret er over os. Det betyder jo at det er på tide, at få sine tohjulede på gaden, og måske er det så på tide, at få en ny?

 

Hos Motorman har vi haft travlt, og det bliver vi forhåbentlig ved med at have.

 

Vi har deltaget på den store Motorcykeludstilling i Lokomotivværkstedet, og mødte en overvældende interesse.

 Der blev ved denne lejlighed også afviklet et par konkurrencer og vinderne er blevet fundet og kontaktet.

 

Der var tale om en uges brug af Motorman, og den heldige vinder, er en mand på 32 fra Vanløse, som vi fortæller mere om senere.

 

Vores hjelme fra Shiro var også meget populære, og vi valgte at trække 2 vindere i den konkurrence, hvor man kunne gå hjem med sin yndlingshjelm.

 

Så hvad skal der nu ske?

 

Vi er i fuld gang med at planlægge et besøg i Jylland, så for alle dem der ikke har haft muligheden for at se Motorman live endnu, er det altså snart muligt.

 

Vi er blevet inviteret til at besøge Haraldskær Hotel i Vejle, som stiller deres smukke omgivelser til rådighed for demonstration og prøveture. Det kommer til at foregå søndag 19. marts mellem kl 11.00 og 14.00

 

Følg med hotellets Facebook side eller hjemmeside, hvor der i løbet af næste uge, kommer flere oplysninger, omkring tilmelding

 

 

Forstærkninger!

 

For at kunne levere den bedst mulige service, har vi valgt at forstærke organisationen med Morten Fogh. Morten er MC entusiast og var en af de første, der kontaktede Motorman Danmark for at høre mere om produktet, han er nu blevet tilknyttet som freelancer, og tilbyder også service på Motorman med base i Roskilde, så velkommen til Morten.

 

HUSK; Der er 4-6 ugers leveringstid på Motorman, og der kan ikke leveres mere end 30 eksemplarer til Danmark i 2017, så hvor længe tør du vente?

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square