April 23, 2017

January 17, 2017

November 8, 2016

Please reload

Seneste blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Hvordan bliver Motorman til?

February 8, 2017

Her får du en kort gennemgang af, hvordan Motorman bliver til, det er en proces, hvor der i hvert eneste led er kælet for detaljerne.

 

Produktionsfaciliteterne findes på en ejendom i den lille by Heerlen, i den sydøstlige del af Holland.

Stålrammerne bliver leveret efter de er blevet pulverlakeret, og de øvrige dele har god plads på hylderne. Dette sikrer, at der ikke opstår uhensigtsmæssig farer for, at de bliver ridset, og at der er gode bevægelsesforhold på virksomheden

 Det næste skridt er, at klargøre delene til de nye Motorman, alle komponenter bliver plukket fra hylderne, og serienumre matches op mod den maskine de skal sidde på. Alle Motorman er nummererede.

Nu kommer Timo på arbejde. En mand bygger alle Motorman, dette sikrer en høj og ensartet kvalitet, men kræver også, at alle andre dele af virksomheden fungerer, så delene er klar når han skal bruge dem

Det tager ca en arbejdsdag at samle en Motorman, derefter bliver de kontrolleret og testet, inden de sendes ud til forhandlerne, som kan levere dem til de forventningsfulde kunder.

 

Når der er leveringstid på 4-6 uger, så hænger det altså sammen med, at man ikke bare kan skrue op for produktionshastigheden, der er fokus på kvalitet og ensartethed, fremfor masseproduktion.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square