April 23, 2017

January 17, 2017

November 8, 2016

Please reload

Seneste blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Nyhedsbrev vinter 2017

January 17, 2017

Motorman Danmark udsender nyhedsbreve når der er noget at fortælle, og ikke med et fast interval, men vi lover, at vi ikke spammer dagligt.

Travlhed på kontoret

 

Siden opstarten i november, har der været travlt i baggrunden, så selvom Motorman ikke har været meget synlig på gaderne, så er der sket en masse, som vi gerne ivl fortælle lidt om

 

Først og fremmest er der kommet nye varer i butikken, og der er flere på vej, så man nu kan blive klædt på til "Urban niking" med hjelme, overtøj, handsker og hvad man ellers har brug for. Der er netop blevet forhandlet en aftale på pplads med det spanske firma Shiro Helmets, som har et utrolig spændende tilbehørsprogram.

 

Motorman på messe

På Danmarks største MC udstilling, kan du også møde Motorman Danmark.
Udstillingen finder sted 25. og 26. februar i Lokomotivværkstedet på Otto Busses Vej 5A, Bygning OBV037
2450 København SV

Kom og prøv den nye transportform for Urban bikers. Det er kærlighed ved første øjekast og designet er gennemført og klassisk. På udstillingen er der opstillet en stor indendørs manøvrebane, så du har mulighed for, at prøvekøre Motorman

Motorman leverer en 100 % elektrisk motorcykel, som er skabt til bylivet og kan betjenes af alle med alm kørekort, da den er registeret som knallert 45. Derudover præsentere Motorman Danmark et bredt udvalg af tilbehør til Urban bikers.

Vi har lokket autogarage.dk til at tage med os på messe, med et stort udvalg af Goodyear tøj.

Messetilbud og konkurrencer med fine præmier er naturligvis også på programmet. Du finder os ved det grå folkevognsrugbrød.

Levering af Motorman

Husk, at hvis du skal være i gang med Motorman, inden sommer, så skal du snart til at bestille, vi må regne med 4-6 ugers levering for tiden.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square